Telecomanda universala pentru automatizari cod saritor sau fix, U-REMOTE II
69.99 RON 99.99 RON

Telecomanda universala pentru automatizari cod saritor sau fix, U-REMOTE II

|
Adauga intrebare
Descriere

Telecomanda universala pentru automatizari cod saritor sau fix U-REMOTE II

  • Cod produs U-REMOTE II
  • Brand Oem
  • Taxa verde 0
Produs indisponibil

Descriere produs

Telecomanda universala pentru automatizari cod saritor sau fix U-REMOTE II

Telecomanda universala U-REMOTE II pentru automatizari porti de la 208- 868Mhz, cod fix sau cod saritor. Telecomandă universală auto-memorabilă pe 4 canale pentru frecvenţă de la 208 la 868 Mhz Înlocuieşte orice marcă cu o procedură foarte uşoară. Multiplica marea majoritate a telecomenzilor pentru porţi la 208- 868Mhz, cod fix sau cod saritor. 4 canale pot fi memorate, separat. Pe fiecare dintre cele 4 butoane se poate inrola alta telecomanda.

Multiplicarea se face foarte USOR. Aveti atasat un manual.

Descarca manual versiunea V7 (EN) 

Descarca manual si lista de telecomenzi compatibile aici. In lista de telecomenzi compatiblile o sa regasesti simbolurile ca in tabelul de mai jos. Pentru fiecare simbol este o procedura de clonare / activare.

Manualul din pachet nu este in limba romana. Procedurile pentru clonare sunt in urmatorul tabel. Urmatorul tabel tine loc de manualul in limba romana. 

FUNCTIE SIMBOL PROCEDURA
IMEDIAT U-Clone Se tine apasat butonul 1, apoi se apasa de 4 ori butonul 2, LEDUL telecomezii se va aprinde o data la 2 secunde. Se elibereaza butoanele U-Remote. Telecomanda U-remote asteapta codul de la telecomanda originala. Acum se apasa butonul telecomenzii pe care vrei sa o clonezi si tine apasat. In acest moment telecomanda U-REMOTE II se va aprinde mult mai rapid cu lumina albastra, indicand ca primeste codul de la telecomanda originala. Dupa 5 secunde, elibereaza butonul de la telecomanda originala, si apasa lung butonul de la U-remote unde vrei sa programezi canalul (Ex butonul 1). Cand LEDUL se va oprii canalul este programat si poti elibera butoanele. Telecomanda functionala
DOR U-Dor Daca in lista de telecomenzi compatibile apare simbolul D.O.R, trebuie sa urmezi procedura de mai sus (IMEDIAT) apoi mai trebuie sa faci activarea telecomenzii. Activarea se face in apropierea automatizarii, se tine apasat butonul programat apasat in jur de 10 Secunde. El se va inrola pe receptorul radio al automatizarii.
DIRECT U-Direct Daca apare acest simbol, asta inseamna ca telecomanda se poate inrola pe receptorul radio al automatizarii ca si o telecomanda originala. Urmeaza pasii de inrolare exact ca si cum ai inrola o noua telecomanda originala pe placa de automatizare.

 

ATENTIE - Daca apar probleme de functionare datorata diverselor modele de centrale de automatizare, va rugam apelati o firma autorizata pentru clonarea sau inrolarea telecomenzii pe centrala d-voastra!