SISTEM BOXE BLUETOOTH KRUGER&MATZ SOUL STEREO
229.99 RON

SISTEM BOXE BLUETOOTH KRUGER&MATZ SOUL STEREO

|
Adauga intrebare
Descriere

Kruger&Matz Soul iti permite sa asculti muzica in sistem wireless sau cu fir. O data ce ai conectat boxele cu smartphone-ul sau tableta prin Bluetooth poti asculta muzica, fara a avea nevoie de cabluri suplimentare. Inlocuieste boxele conectate cu fir la computer sau cablu si alege setul Soul si lasa-ti biroul sa fie umplut de sunetul muzicii preferate.

229.99 RON
Stoc epuizat

Descriere produs

 

Profita la maxim 

Kruger&Matz Soul iti permite sa asculti muzica in sistem wireless sau cu fir. O data ce ai conectat boxele cu smartphone-ul sau tableta prin Bluetooth poti asculta muzica, fara a avea nevoie de cabluri suplimentare. Daca doresti sa asculti melodii de pe alte medii de stocare, cum ar fi MP3 player-ul, poti face acest lucru folsind intrarea AUX. Boxele Soul au o baterie incorporata cu capacitate de 500 mAh, iar astfel te vei putea bucura de sunetul natural si bogat al melodiilor preferate pana la 6 ore. Pentru a creste functionalitatea, boxele Soul sunt echipate cu microfon, pentru a putea vorbi usor la telefon. 


 
Alegerea este a ta 

Boxele Soul au fost realizate ca echipamentul care se potriveste perfect in casa ta, acestea se vor potrivi cu siguranta in orice interior. Inlocuieste boxele conectate cu fir la computer sau cablu si alege setul Soul si lasa-ti biroul sa fie umplut de sunetul muzicii preferate. Daca ai nevoie de doua difuzoare, atunci poti alege sistemul Soul cu doua boxe, care iti vor da o doza dubla de putere de redare.