Releu Wireless 1 canal 16A cu masurare consum electric SONOFF POW
119.99 RON

Releu Wireless 1 canal 16A cu masurare consum electric SONOFF POW

|
Adauga intrebare
Descriere

Sonoff Pow este un switch wireless care se conecteaza cu device-uri din locuinta via WiFi. Device-urile electronice pot fi controlate prin aplicatia mobila eWeLink folosind WiFi si poate monitoriza consumul electric de pe device-ul pe care il controleaza.

  • Cod produs SONOFF POW R2
  • Brand Sonoff
  • Taxa verde 0
119.99 RON
Stoc epuizat

Descriere produs

 

Sonoff Pow este un releu wifi care poate sa conecteze orice dispozitiv electric cum ar fi electrocasnice sau altele. Acestea vor putea fi controlate direct din aplicatia eWeLink care va rula folosind WI-FI. 

Sonoff_pow_wifi_wireless_switch_measure_power-new copy

Acest releu poate sa iti afiseze consumul instant sau poate sa iti dea rapoarte de energie pe o perioada selectata. Astfel iti poti da seama cat de mult consuma anumite electrocasnice pentru a economisii la factura de curent. 

 

Datorita faptului ca acesta apartine familiei Sonoff are toate functiile de baza prin aplicatia eWeLink. Astfel puteti controla electrocasnicele de acasa sau le puteti seta sa functioneze dupa un anumit orar. Controlul releu-lui poate fi impartit cu un alt utilizator din casa. 

 

Pe langa consumatorii traditionali, Sonof Pow deschide drumul entuziastilor care doresc sa creeze aplicatii mai performante. Pentru acestia exista 4 porturi de programare care sunt puse pentru a copia pe dispozitiv un firmware extern.