Releu Wireless un canal 10A SONOFF Basic
38.99 RON 59.99 RON

Releu Wireless un canal 10A SONOFF Basic

4.85
|
Adauga intrebare
Descriere

Releu Wireless cu un canal 10A SONOFF Basic. Conectare simpla si rapida la platforma de Cloud, prin routerul de internet. Aplicatie dedicata de mobil pentru controlul de la distanta al dispozitivelor conectate. 

  • Cod produs SONOFF BASIC R2
  • Brand Sonoff
  • Taxa verde 0
38.99 RON 59.99 RON
Stoc epuizat

Descriere produs

Niciodata nu a fost mai simplu sa va creati propriul sistem Smart Home! Releul Sonoff wireless este o solutie simpla si eficienta de a controla dispozitivele casnice chiar si din afara caminului, printr-o aplicatie dedicata de smartphone.

 

Principiul de functionare este unul foarte simplu: releul Sonoff se conecteaza la o platforma Cloud prin routerul de internet si permite apoi utilizatorilor sa porneasca si sa opreasca dispozitivele conectate printr-o aplicatie de mobil. Cu ajutorul acestei aplicatii puteti crea chiar si diverse scenarii de pornire / oprire a dispozitivelor. Aceste scenarii includ pornirea / oprirea la orar sau dupa un program care sa se repete in anumite zile ale saptamanii si actionarea lor dupa scurgerea unei periode de timp pe care o puteti seta asa cum va doriti!

 

Acest releu wireless are un singur canal 10A si permite conectarea aparatelor casnice de orice fel, cu un consum maxim de 10AH, prin intermediul aplicatiei SMART eWELINK.

 

Descarca aplicatia eWelink pentru Android si pentru Apple

 

Odata conectate la releul Sonoff, toate device-urile din casa devin inteligente. Singura conditie pentru a putea controla dispozitivele conectate este sa aveti telefonul conectat la internet. Nimic mai simplu!

 

Atentie! Acest model de releu Sonoff - WiFi Wireless nu are functie RF 433Mhz, astfel ca nu i se poate conecta o telecomanda pentru controlul dispozitivelor atunci cand va aflati in interiorul casei.

 

Caracteristici:

- suporta retea WiFi

- suporta monitorizare status si reda statusul device-ului pe telefon

- suporta pornirea / oprirea de la distanta a device-ului

- suporta max. 8 programe de temporizare pentru device

 

Specificatii:

- interval tensiune: 90-250v AC(50/60Hz)

- curent max: 10A

- putere max: 2200 watt

- dimensiuni: (lung)88*(lat)38*(inalt)23mm

- culoare: alb

- umiditate: 5-95%

- frecventa wireless: 2.4Ghz

- temperatura de lucru: ﹣20℃-75℃

 Sonoff_designs_1