Kit supraveghere video 2 camere, complet, FULL HD, IR 20m, 1 x HDD
791.08 RON 862.99 RON

Kit supraveghere video 2 camere, complet, FULL HD, IR 20m, 1 x HDD

|
Adauga intrebare
Descriere

Kit supraveghere video 2 camere, complet, FULL HD, IR 20m. Stocare inclusa 1 Terabite, cablu 100 metri, toate mufele de conectare. Posibilitate de upgrade cu inca doua camere de supraveghere analogice si doua camere IP de pana la 6MB.  

Garantie 5 ani! 

  • Cod produs SAF-2EXTFHDIR20-1-TW
  • Brand Safer
  • Taxa verde 6
775.99 RON 862.99 RON
Stoc epuizat
Pachetul contine

Descriere produs

Kitul este complet, contine cablu de alimentare, sursa de alimentare, harddisk 1TB si toate mufele pentru conectare.

 

Camera exterior 2MP rezolutie Full HD si lentila fixa 2.8 mm

Camera de supraveghere Safer are rezolutie Full HD 1080p, fiind dotata cu un senzor CMOS de 2 MP. De asemenea, lentila fixa este de 2.8 mm, ceea ce confera un unghi mare de vizualizare. Astfel, camera Safer poate fi utilizata pentru o surprinde cadre largi, de anasamblu, putand fi folosita in spatii mari. 

Camera este dotata cu LED-uri infrarosu care permit inregistrarea de imagini de calitate, chiar si pe timpul noptii. Astfel, cu ajutorul acestei camere vei putea suprinde cadre pe o distanta de pana la 20 de metri, in conditii de iluminare slabe sau pe timp de noapte. Camera are o serie de functii care "ajuta" camera sa redea imagini clare, cu detaliile necesare (DNR, DWDR). Mai mult, camera este dotata si cu meniu OSD, care va permite sa reglati anumite setari de imagine direct din camera, in functie de nevoile personale.

DVR cu detectie faciala

Aceasta functie are la baza analiza persoanelor. Poate recunoaste sexul persoanei, purtarea mastii sau a ochelarilor, expresia faciala, varsta aproximativa s.a. Fiecare persoana poate fi adaugata intr-o baza de date unde puteti introduce manual numele persoanei, data nasterii, adresa, numarul de inregistrare, etc. Toate acestea sunt clasificate si sunt stocate in baza de date locala care suporta pana la 10 000 de persoane.

Se poate efectua cautarea dupa fete umane si se poate selecta manual sensibilitatea de potrivire.

Detectare miscare si alerte pe aplicatia mobila

Acest DVR are functie de detectare a miscarii numita SMD+(Smart Motion Detection) DVR-ul poate fi configurat sa inregistreze cu pana la 30 de secunde inainte de detectarea miscarii daca este configurat sa inregistreze doar atunci cand detecteaza miscare. De asemenea, DVR-ul poate fi configurat sa trimita o alarma catre aplicatia mobila atunci cand detecteaza miscarea sau atunci cand miscarea detectata este provocata de o persoana.

 

Detectare la trecerea unei linii imaginare si protectie perimetru

Functia tripwire (linie predefinita) poate detecta persoane, obiecte sau masini ce depasesc o linie virtuala predefinita.
Aceasta reprezinta o solutie ideala pentru monitorizarea intrarilor, a parcarilor sau alte zone delimitate. 

 

 

Vizualizarea imaginilor de la camere pe telefonul mobil

SAF-4X-1080-i2 functioneaza cu aplicatia mobila DMSS care este disponibila gratuit.

DVR-ul are si browser web incorporat care poate fi accesat la adresa IP predefinita(din reteaua locala).

internet9 Windows - Browser Internet Explorer 
apple19 iPhone APP - Vezi aici aplicatia
system1 Android APP - Vezi aici aplicatia
Pentru PC sau MAC - Vezi aici aplicatia