Sistem 4 camere exterior IR 20M, lentila 2.8mm, DVR Dahua 4 canale
581.95 RON 701.99 RON

Sistem 4 camere exterior IR 20M, lentila 2.8mm, DVR Dahua 4 canale

|
Adauga intrebare
Descriere
  • Sistem de supraveghere standard
  • 4 camere de exterior Safer
  • Rezolutie FULL HD
  • DVR Dahua cu AI
  • Detectare miscare inteligenta
  • Recunaostere faciala
  • Vizualizare pe mobil
  • 60 de luni garantie pentru camere

Acest kit nu contine accesorii sau stocare

 

  • Cod produs KIT-2ESAF2-DH
  • Brand Dahua
Produs indisponibil
Pachetul contine

Descriere produs

Acest produs reprezinta un pachet de baza pentru supravegherea permanenta a unei firme, case, apartament, scari de bloc, s.a. Kitul nu contine accesorii, pentru a functiona mai este nevoie de cabluri, mufe, alimentatori si Stocare (HDD). Accesoriile le gasiti aici

Camera de supraveghere Full HD 2 MP performanta

Camera Safer de 2MP 1080p este o camera bullet de exterior cu un index de protectie IP67, ceea ce inseamna ca este extrem de rezistenta la conditii meteo nefavorabile: ploi, temperaturi extreme, vant si praf. 

Datorita senzorului de 2 MP, camera inregistreaza imagini clare, cu detalii utile, chiar si pe timp de noapte. LED-urile cu infrarosu permit inregistrarea de imagini clare chiar si pe timp de noapte, pe o distanta de pana la 20 de metri. Aceste LED-uri asigura o iluminare optima, in mod automat, pentru ca tu sa poti beneficia de imagini de o calitate inalta.

Lentila fixa de 2.8 mm permite un unghi de vizualizare mare, astfel incat vei surprinde cadre largi. Camera Dahua este o camera de dimensiuni mici, discreta, astfel incat aceasta nu va afecta aspectul casei sau a cladirii de birouri unde a fost instalata. 

 

 

DVR Pentabrid 4 canale Full HD

DVR 4 canale XVR5104HS-I2 - Seria AI Inteligenta Artificiala - inregistrare 2MP@15fps sau 5M-N@10fps, codare AI si compresie H.265+

Suporta un HDD de maxim 6TB (nu este inclus).

Functioneaza pe 4 canale audio HDCVI (camere Dahua cu microfon) si exceleaza prin tehnologiile AI: recunoastere/ analiza faciala (sex, varsta, masca etc), protectie perimetrala (filtrare alarme false determinate de animale, surse de lumina, etc), SMD Plus (Smart Motion Detection), stocare inregistrari.

kit de supraveghere cu inteligenta artificiala

 

DVR cu detectare faciala Aceasta functie are la baza analiza persoanelor. Poate recunoaste sexul persoanei, purtarea mastii sau a ochelarilor. Fiecare persoana poate fi adaugata intr-o baza de date unde puteti introduce manual numele persoanei, data nasterii, adresa, numarul de inregistrare, etc. Toate acestea sunt clasificate si sunt stocate in baza de date locala.

► Analiza Tripwire

Aceasta functie poate detecta persoane, obiecte sau masini ce depasesc o linie virtuala predefinita.

Aceasta reprezinta o solutie ideala pentru monitorizarea intrarilor, a parcarilor sau alte zone delimitate. 

► SMD Plus (Smart Motion Detection) 

Datorita acestei functii,  porneste simultan alarma si inregistrarea. Analizeaza in mod automat dimensiunile intrusului pentru a minimiza si estompa alarmele false. 

► Compresie H.265+ 

Acest codec H.265+ asigura exact ceea ce aveti nevoie pentru a atinge eficienta maxima in utilizarea latimii de banda (bandwidth) si pentru a reduce dimensiunea fisierelor video, in timp ce calitatea imaginilor ramane la fel de buna.

Aceasta compresie reduce bitrate-ul si ajuta sistemele de supraveghere sa devina mai eficiente si mai rentabile pe termen lung. 

Dahua va ofera o aplicatie mobila, pentru a verifica locatia dumneavoastra supravegheata, chiar daca sunteti plecat in vacanta! Puteti accesa aceasta aplicatie de oriunde, daca aveti la dumneavoastra un telefon mobil care sa fie

internet9 Windows - Browser Internet Explorer 
apple19 iPhone APP - Vezi aici aplicatia
system1 Android APP - Vezi aici aplicatia
Pentru PC sau MAC - Vezi aici aplicatia