Sistem supraveghere 4 camere dome 2.8 mm Full HD
439.95 RON 529.99 RON

Sistem supraveghere 4 camere dome 2.8 mm Full HD

|
Adauga intrebare
Descriere

Sistem supraveghere cu 4 camere dome 2 megapixeli si DVR 4 canale Pentabrid Safer.  Lentila de 2.8 mm pentru unghi larg de supraveghere. Un kit de supraveghere perfect pentru a fi folosit intr-un birou, magazin, farmacie, etc. 

  • Cod produs KIT4DOMEFHDMTL
  • Brand Safer
  • Taxa verde 2
433.99 RON 529.99 RON
Stoc epuizat
Pachetul contine

Descriere produs

DVR 4 canale Full HD Safer Pentabrid

DVR-ul Pentabrid Safer are 4 canale pe care inregistreaza la o rezolutie de pana la 5M-N pe primul canal cu pana la 10 cadre/secunda. Pe urmatoarele 3 canale poate inregistra la o rezolutie de pana la 4M-N cu pana la 15 cadre/secunda. Cu toate acestea, pentru cele mai bune rezultate, recomandam utilizarea acestui DVR la rezolutie Full HD.

 

Acest model de DVR este compatibil cu camere de supraveghere care functioneaza pe toate tehnologiile actuale: HDCVI, AHD, analog clasice, Turbo HD, cu o rezolutie maxima de 5MP (doar pe primul canal) si IP. Pentru camerele IP, acest DVR are 2 canale extra care inregistreaza la o rezolutie de pana la 6 megapixeli. Astfel, este mult mai usor sa innoiesti un sistem de supraveghere existent sau sa alegi unul nou, fara sa mai ai batai de cap cu compatibilitatea dintre DVR si camere.

 

Acest DVR are meniu OSD care permite efectuarea catorva setari utile, precum: denumirea camerelor, setarea ceasului, semnalarea lipsei de semnal, semnalarea unei camere blocate, setarea detectiei la miscare sau tipul inregistrarii. O alta caracteristica importanta a acestui model de DVR este comunicarea bi-directionala, care este posibila prin utilizarea intrarii/ iesirii audio.

 

In plus, acest DVR are 1 intrare audio analogica + 1 intrare audio prin HDCVI pe acelasi cablu (daca utilizati camere HDCVI cu microfon incorporat, nu veti mai avea nevoie de cabluri suplimentare pentru a beneficia de inregistrarea audio).

 

  

 

Camere dome - 2 Megapixeli

Camera dome Safer inregistreaza imagini clare, detaliate la rezolutie Full HD 2MP, impreuna cu DVR-ul de mai sus va putea inregistra imagini la 4 Megapixeli LITE. 

 

 

 

Unghi larg de supraveghere cu lentila de 2.8 mm 

Camera este dotata cu o lentila wide-angle de 2.8 mm, montata pe un senzor de dimensiune mare. Astfel, aceasta camera ofera un unghi de supraveghere mare de 103°, fiind potrivita pentru suprinderea cadrelor largi.

 

 

Vizualizeaza inregistrarile pe internet cu ajutorul urmatoarelor aplicatii: 

 

internet9 Windows - Browser Internet Explorer 
apple19 iPhone APP - Vezi aici aplicatia
system1 Android APP - Vezi aici aplicatia
Pentru PC sau MAC - Vezi aici aplicatia