Sistem supraveghere 4 camere dome Full HD, infrarosu la 20 metri
499.95 RON 577.99 RON

Sistem supraveghere 4 camere dome Full HD, infrarosu la 20 metri

|
Adauga intrebare
Descriere

Sistem de supraveghere cu 4 camere dome si DVR 4 canale Pentabrid Safer. Rezolutie de inregistrare Full HD. 

  • Cod produs KIT4SAFINT
  • Brand Safer
  • Taxa verde 2
Produs indisponibil
Pachetul contine

Descriere produs

Aceasta configuratie de camere de supraveghere este ideala atunci cand ai nevoie de un sistem de inregistrare cu rezolutie medie pentru aplicatii de afaceri sau rezidentiale.

 

Pe langa camerele si DVR-ul din pachet, aveti nevoie de un HDD si accesorii pentru montaj (cabluri, surse de alimentare, mufe). 

 

Sistem de supraveghere compus din:

• 4 x camera dome de interior Full Hd DAHUA

• 1 x DVR 4 canale 4MP LITE Pentabrid Safer

 

Camere de supravegheat pentru interior Full HD, IR 20 metri Dahua

Dahua HAC-T1A21 este alegerea ideala pentru dumneavostra. Este o camera de tip dome cu carcasa de plastic, astfel fiind solutia perfecta pentru o supraveghere in interior, cum ar fi un spatiu de birou, magazin etc. Functioneaza perfect pe tehnologiile Turbo HD/ AHD/ HDCVI sau CVBS.

Aceasta camera vine dotata cu un senzor CMOS de 2 MP, care produce imagini clare la o rezolutie Full HD (1080p@25FPS). Mai mult, vine cu o lentila fixa de 2.8 mm care ofera o deschidere generoasa de 103°. Pentru ca sa fie cat mai eficienta pe timp de noapte, ea vine cu iluminator IR automat care permite capturarea imaginilor pana la 20 metri distanta.

    

DVR Pentabrid 4 canale Safer

DVR-ul Pentabrid Safer inregistreaza impreuna cu aceste camere la rezolutie FULL HD.  

Acest model de DVR este compatibil cu camere de supraveghere care functioneaza pe toate tehnologiile actuale: HDCVI, AHD, analog clasice, Turbo HD  dar si pe IP. Pentru camerele IP, acest DVR are 2 canale extra care inregistreaza la o rezolutie de pana la 6 megapixeli. Astfel, este mult mai usor sa innoiesti un sistem de supraveghere existent sau sa alegi unul nou, fara sa mai ai batai de cap cu compatibilitatea dintre DVR si camere.

Acest DVR are meniu OSD care permite efectuarea catorva setari utile, precum: denumirea camerelor, setarea ceasului, semnalarea lipsei de semnal, semnalarea unei camere blocate, setarea detectiei la miscare sau tipul inregistrarii. O alta caracteristica importanta a acestui model de DVR este comunicarea bi-directionala, care este posibila prin utilizarea intrarii/iesirii audio.

In plus, acest DVR are 1 intrare audio analogica + 1 intrare audio prin HDCVI pe acelasi cablu (daca utilizati camere HDCVI cu microfon incorporat, nu veti mai avea nevoie de cabluri suplimentare pentru a beneficia de inregistrarea audio).

Vizualizeaza inregistrarile pe internet cu ajutorul urmatoarelor aplicatii: 

internet9 Windows - Browser Internet Explorer 
apple19 iPhone APP - Vezi aici aplicatia
system1 Android APP - Vezi aici aplicatia
Pentru PC sau MAC - Vezi aici aplicatia