Sistem supraveghere mixt 4 camere 4 Megapixeli LITE(4M-N) si DVR 4 canale
469.95 RON 529.99 RON

Sistem supraveghere mixt 4 camere 4 Megapixeli LITE(4M-N) si DVR 4 canale

|
Adauga intrebare
Descriere

Sistem supraveghere mixt: 2 camere interior si 2 camere exterior + DVR 4 canale Full HD Safer.

  • Cod produs KIT4MIXTSAF
  • Brand Safer
  • Taxa verde 2
469.99 RON 529.99 RON
Stoc epuizat
Pachetul contine

Descriere produs

Camerele si DVR-ul din kit sunt compatibile implicit. Pe langa aveti nevoie de un HDD, si accesorii pentru montaj (cabluri, surse de alimentare, mufe) 

 

Camera dome 2MP lentila fixa 2.8 mm

Camera are lentila cu unghi larg - 2.8 mm, si infrarosu la 20 metri, fiind o camera de supraveghere care inregistreaza imagini clare, detailate. Cu ajutorul ei poti supraveghea cu succes o zona de exterior de dimensiuni mici.

Camera are in interior o lentila de calitate cu luminozitate crescuta si focala fixa de 2.8 mm. Unghiul de supraveghere mare este perfect pentru diverse aplicatii de supraveghere video.

Nu conteaza ca este zi sau noapte, camera functioneaza! Camera vine echipata cu led-uri infrarosu cu eficienta crescuta pentru vizibilitate pana la 20 metri pe timpul noptii. Mai mult ofera filtru IR-CUT retractabil automat la caderea intunericului pentru a nu influenta calitatea imaginilor din timpul zilei.

 

Camera 2 MP lentila fixa 2,8 mm

Inregistreaza imagini clare, detailate la rezolutie de 2 Megapixeli cu ajutorul acestei camere de supraveghere cu un raport excelent calitate pret. 

Lentila acestei camere de supraveghere ofera un unghi larg de supraveghere mare si poate sa supravegheze o zona mai larga. 

Indiferent ca este zi sau noapte puteti inregistra imagini de calitate cu aceasta camera de supraveghere. LED-urile infrarosu te ajuta sa vezi pana la 20 metri pe timpul noptii. 

 

DVR Pentabrid Safer

DVR-ul Pentabrid Safer are 4 canale pe care inregistreaza la o rezolutie de pana la 5M-N pe primul canal cu pana la 10 cadre/secunda. Pe urmatoarele 3 canale poate inregistra la o rezolutie de pana la 4M-N cu pana la 15 cadre/secunda. Cu toate acestea, pentru cele mai bune rezoltate, recomandam utilizarea acestui DVR la rezolutie Full HD.

Acest model de DVR este compatibil cu camere de supraveghere care functioneaza pe toate tehnologiile actuale: HDCVI, AHD, analog clasice, Turbo HD, cu o rezolutie maxima de 5MP (doar pe primul canal) si IP. Pentru camerele IP, acest DVR are 2 canale extra care inregistreaza la o rezolutie de pana la 6 megapixeli. Astfel, este mult mai usor sa innoiesti un sistem de supraveghere existent sau saalegi unul nou, fara sa mai ai batai de cap cu compatibilitatea dintre DVR si camere.

 

Compresie video H.265 si H.265+

Noutatea si totodata un element foarte practic pe care il include acest model de DVR este compresia video H.265 care determina o mai buna prelucrare a imaginilor video si un spatiu mai mic de stocare pe care acestea il vor ocupa pe hard disk-ul dvs. Astfel, producatorii Dahua sustin ca noua compresie va ajuta sa obtineti cu pana la 90% mai mult spatiu de stocare cu ajutorul acestui nou standard de compresie video.

 

Vizualizarea imaginilor la distanta  

Safer ofera posibilitatea vizualizarii imaginilor inregistrate sau live chiar daca nu te afli in locatia DVR-ului. Tot ce trebuie sa faci este sa instalezi un software pe calculatorul tau sau o aplicatie pe mobil si sa ai conexiune la internet. Apoi, oricand doresti tu sau oriunde te-ai afla poti accesa aceste imagini si poti verifica ce se intampla in locatia supravegheata.

  

Vizualizeaza inregistrarile pe internet cu ajutorul urmatoarelor aplicatii: 

internet9 Windows - Browser Internet Explorer 
apple19 iPhone APP - Vezi aici aplicatia
system1 Android APP - Vezi aici aplicatia
Pentru PC sau MAC - Vezi aici aplicatia