DVR 16 canale Safer 4K Pentabrid, audio prin HDCVI, H.265+, 1 x HDD, SAF-16X-5MP
999.99 RON 1099.99 RON

DVR 16 canale Safer 4K Pentabrid, audio prin HDCVI, H.265+, 1 x HDD, SAF-16X-5MP

5
|
Adauga intrebare
Descriere

DVR 16 canale pentabrid cu rezolutie superioara 4K, SAF-16X-8MP. Suporta 16 camere analogice si 8 camere IP cu rezolutia maxima de 8 MP. Compresie H265+ si suporta 1 X HDD de pana la 8 TB. Monitorizarea mai usoara ca niciodata, direct de pe browser, smartphone sau tableta. 

 

Garantie 5 ani!

  • Cod produs SAF-16X-5MP
  • Brand Safer
  • Taxa verde 2
999.99 RON 1099.99 RON
Stoc epuizat

Descriere produs

DVR Safer Pentabrid 4K 

Acest DVR Pentabrid are 16 canale analogice pentru camere HDCVI, TURBO HD, AHD, CVBS, dar are si 8 canale perfecte pentru 8 camere IP, astfel poti conecta pana la 24 de camere de supraveghere pe un singur DVR.

DVR-ul SAF-16X-5MP este capabil sa inregistreze 4K pe toate canalele la 7 FPS. Daca doriti sa inregistrati la 1080p, el poate inregistra la 25 FPS (cadre pe secunda). De asemenea, suporta camere HDCVI 4K si camere AHD si Turbo HD cu rezolutie maxima de 5MP. 

DVR-ul are o intrare si o iesire audio si ofera chiar si audio prin HDCVI. Astfel, daca utilizati camere HDCVI cu microfon inclus, nu veti mai avea nevoie de fire suplimentare pentru a beneficia de inregistrarile audio, ci va fi posibil sa le obtineti prin acelasi cablu coaxial. 

Pentru a stoca imaginile surprinse de camerele de supraveghere conectate la DVR, puteti utiliza un hard disk cu capacitate de stocare de maxim 8 TB (HDD nu este inclus - se achizitioneaza separat). In plus, acest DVR are si doua mufe USB care pot fi utilizate pentru conectarea de dispozitive externe pentru a face back-up sau pentru a copia fisiere video (un port USB 2.0 si un port USB 3.0). 

Cele doua porturi de iesire video (HDMI si VGA) pot fi folosite simultan, pentru conectarea in acelasi timp a doua monitoare video. Astfel, daca sistemul de supraveghere este instalat intr-un magazin, o banca, un aeroport sau o cladire de birouri, imaginile pot fi urmarite simultan, de pe doua monitoare.  

Acest DVR are meniu OSD care permite efectuarea catorva setari utile, precum: denumirea camerelor, setarea ceasului, semnalarea lipsei de semnal, semnalarea unei camere blocate, setarea detectiei la miscare sau tipul inregistrarii. O alta caracteristica importanta a acestui model de DVR este comunicarea bi-directionala, care este posibila prin utilizarea intrarii/iesirii audio.

Mai mult, acest DVR Foloseste compresia H265+, ca sa poata salva cat mai mult spatiu pe hard-disk. Suporta un HDD de pana la 8 TB (acesta nu este inclus), are 1 intrare si o iesire audio RCA, 1 x USB 3.0 si 1 x USB 2.0. Are un port pentru control PTZ, RS485. 

 

 Vizualizeaza inregistrarile pe internet cu ajutorul urmatoarelor aplicatii: 

internet9 Windows - Browser Internet Explorer 
apple19 iPhone APP - Vezi aici aplicatia
system1 Android APP - Vezi aici aplicatia
Pentru PC sau MAC - Vezi aici aplicatia