Camera dome Full HD Starlight, senzor PIR, Hikvision DS-2CE71D8T-PIRL
139.99 RON

Camera dome Full HD Starlight, senzor PIR, Hikvision DS-2CE71D8T-PIRL

|
Adauga intrebare
Descriere

Camera de supraveghere de interior Hikvision Starlight. Senzor PIR. Lentila fixa 2,8 mm. IR 30 metri. Carcasa rezistenta, cotata IP67.

  • Cod produs DS-2CE71D8T-PIRL
  • Brand Hikvision
  • Taxa verde 0
139.99 RON
Stoc epuizat

Descriere produs

Camera de supraveghere cu senzor PIR

 

 

Camera Hikvision DS-2CE71D8T-PIRL este o camera dome Full HD, recomandata utilizarii in interior. Probabil cel mai atragator aspect al acestei camere este senzorul PIR. Datorita acestuia, supravegherea video devine si mai sigura, detectia cu un astfel de senzor este mai precisa, iar erorile mult mai rare. Distanta maxima de detectie este de 11 metri, iar unghiul de detectiue al senzorului este de 110°. 

 

Cu ajutorul acestui senzor PIR se pot preseta 4 zone care sa fie supravegheate, iar atunci cand senzorul detecteaza miscare, va declansa o alarma si se va aprinde o lumina alba.

 

 

 

 

 

 

 

Vizualizare de timp de noapte

 

 

Camera Hikvision de interior inregistreaza imagini la o rezolutie de 2 MP, Full HD. Lentila fixa de 2,8 mm ofera un unghi de vizualizare mare, de 103,5°. Acest unghi larg este suficient pentru a folosi aceasta camera pentru supravegherea spatiilor mari, precum: spatii de birouri, sali de clasa, sali de asteptare, banci, institutii publice etc.

 

Pe timpul noptii, camera poate inregistra imagini clare pe o distanga de pana la 30 de metri, cu ajutorul LED-urilor cu infrarosu. Mai mult, camera foloseste tehnologia Starlight pentru o calitate mai buna a imaginilor inregistrate noaptea sau in conditii de iluminare scazuta. De asemenea, camera utilizeaza o serie de functii de imagine care contribuie la calitatea inregistrarilor. Printre acestea amintim: BLC, WDR, AGC, AWB,  si Sense Up.

 

 

 

 

 

 

 

Carcasa rezistenta la conditii meteo dificile

 

 

Camera Hikvision are o carcasa rezistenta la conditii de mediu grele, precum: ploaie, ninsoare, vant, praf si temperaturi extreme, intre -40°C si +60°C, chiar daca aceasta camera este destinata utilizarii in interior. Carcasa este cotata cu un index de protectie IP67.