Camera interior Dahua, 5 MP, lentila 2.8mm, IR 20m, HAC-T1A51P-0280B-S2
119.99 RON

Camera interior Dahua, 5 MP, lentila 2.8mm, IR 20m, HAC-T1A51P-0280B-S2

|
Adauga intrebare
Descriere

Camera de supraveghere pentru interior, Dahua, are rezolutie de 5MP. De asemenea, lentila fixa este de 2.8 mm, ceea ce confera un unghi mare de vizualizare de 106°. Camera permite inregistrarea de imagini de calitate, chiar si pe timpul noptii. Veti putea suprinde cadre pe o distanta de pana la 20 de metri. Camera are o serie de functii care "ajuta" camera sa redea imagini clare, cu detaliile necesare. 

  • Cod produs HAC-T1A51P-0280B-S2
  • Brand Dahua
119.99 RON
Stoc epuizat

Descriere produs

Camera de supraveghere pentru interior, Dahua, are rezolutie de 5MP. De asemenea, lentila fixa este de 2.8 mm, ceea ce confera un unghi mare de vizualizare de 106° (testat de producatori). 

Camera permite inregistrarea de imagini de calitate, chiar si pe timpul noptii. Veti putea suprinde cadre pe o distanta de pana la 20 de metri. Camera are o serie de functii care "ajuta" camera sa redea imagini clare, cu detaliile necesare. 

Aceasta camera de supraveghere are carcasa de metal.

 

 

 

 

Back Light Compensation - BLC

Aceasta functie este folosita la imagini in care o sursa de lumina puternica se afla in spatele subiectului principal. In acest caz, subiectul ar aparea doar ca un contur negru. Aceasta permite camerei de supraveghere sa regleze expunerea intregii imagini, pentru a evidentia corect subiectul principal.

 

 

 

 

Highlight Compensation - HLC

Aceasta functie reduce intensitatea luminii orbitoare. De exemplu, este foarte eficienta in recunoasterea numerelor de inmatriculare a masinilor pe timp de noapte. 

 

 

 

 

Digital Wide Dynamic Range - D-WDR

D-WDR permite camerei de supraveghere sa filtreze lumina din spatele unui obiect si astfel permite vizualizarea de detalii asupra obiectului. 

 

 

 

 

Protectie IP67

Camera supraveghere cu carcasa rezistenta, compacta. Are un index de protectie IP67. 

Avand indexul de protectie mare, camera este extrem de rezistenta la conditii meteo nefavorabile, cum ar fi: ploi, temperaturi extreme, vant si praf. 

 

 

 

Atentie! Aceste camere sunt comutate in mod implicit, din fabrica, pe tehnologia HDCVI. Camerele pot fi comutate si pe tehnologiile Turbo HD, AHD si CVBS cu ajutorul telecomenzii UTC PFM820 - vezi aici produsul.

 

 

Camera 4 in 1 - comutabila AHD / HDCVI / HDTVI/ CVBS

 

Camera este compatibila cu majoritatea tehnologiilor de transmisie de pe piata. Aceasta poate fi schimbata cu ajutorul comutatorului DIP dupa cum urmeaza:

 

Switch 1 Switch 2 Modul de iesire
Oprit Oprit CVI
Pornit Pornit CVBS
Pornit Oprit AHD
Oprit  Pornit TVI