Kit complet 2 camere supraveghere video 5MP exterior, Safer, cu HDD, GATA DE INSTALARE!
1116.08 RON 1167.99 RON

Kit complet 2 camere supraveghere video 5MP exterior, Safer, cu HDD, GATA DE INSTALARE!

|
Adauga intrebare
Descriere
  • Camere 5MP 2K
  • Aplicatie mobil
  • Hard Disk 1 TB
  • DVR detectie faciala
  • Garantie 24 luni
  • Cod produs KITSAF2X5MP80M
  • Brand Safer
1093.99 RON 1167.99 RON
Stoc epuizat
Pachetul contine

Descriere produs

Camera supraveghere 5 MP

Camera supraveghere 5 Megapixeli, SMART IR 80 metri, lentila fixa 3.6mm HDCVI, DAHUA HAC-HFW1500TL-A. Noua serie de la DAHUA ofera camere cu rezolutie superioara pentru imagini clare cu rezolutie 2k. Modulul infrarosu inteligent ofera o acoperire corecta in tot cadrul pentru ca tu sa ai imagini foarte bune pe timpul noptii.

 

DVR cu detectie faciala

Aceasta functie are la baza analiza persoanelor. Poate recunoaste sexul persoanei, purtarea mastii sau a ochelarilor, expresia faciala, varsta aproximativa s.a. Fiecare persoana poate fi adaugata intr-o baza de date unde puteti introduce manual numele persoanei, data nasterii, adresa, numarul de inregistrare, etc. Toate acestea sunt clasificate si sunt stocate in baza de date locala care suporta pana la 10 000 de persoane.

Se poate efectua cautarea dupa fete umane si se poate selecta manual sensibilitatea de potrivire.

Detectare miscare si alerte pe aplicatia mobila

Acest DVR are functie de detectare a miscarii numita SMD+(Smart Motion Detection) DVR-ul poate fi configurat sa inregistreze cu pana la 30 de secunde inainte de detectarea miscarii daca este configurat sa inregistreze doar atunci cand detecteaza miscare. De asemenea, DVR-ul poate fi configurat sa trimita o alarma catre aplicatia mobila atunci cand detecteaza miscarea sau atunci cand miscarea detectata este provocata de o persoana.

 

Detectare la trecerea unei linii imaginare si protectie perimetru

Functia tripwire (linie predefinita) poate detecta persoane, obiecte sau masini ce depasesc o linie virtuala predefinita.
Aceasta reprezinta o solutie ideala pentru monitorizarea intrarilor, a parcarilor sau alte zone delimitate.